tjugotredjeseptembertvåtusennio.

Denna veckan har gått otroligt snabbt !
i måndags började vi vid 1, slutade med idrott vid 4, va inte hemma fråns vi halv sex. sen tog jag bara det lungt, i går va vi på sjukhuset igen, & beökte MAVA. sen åka till stan o fika med töserna, sen jobba !
Vaknade upp i morse och hade fett ont i mitt sitt ben ( igen ) har haft ont där i ett år, ( sen jag svimmade ) så i dag fick det bli att åka till vårdcentralen o ta itu med det, sen åka till malmö för att rönkas, nu väntar jag bara på att ortopeden ska höra av sig (:  !! va färdig vid lunch tid, o möte då D. i stan ! där vi tog en fika i flera timmar, med massa massa prat & kaffe ! sen blev det ju jobb ( som vanligt ) där jag slog mitt personliga rekord . haha yeh, så kom hem vid 10, & det betyder alltså att jag har varit i stan i tio timmar idag !
Skulle egentligen äta middag hos farmor i morgon, men min chef ville att jag skulle jobba, så jag får bestämma mig i morgon .. sen i morgon blir det även massage i tre timmar. helt jävla underbart !

har precis duschat.
ska krypa ner i sängen & kolla tv.
sen ska jag sova rikigt gott i natt!

& du ? ,
stick.


göteborg.

Vilken helg. :)
I torsdags åkte vi till göteborg, SJUKT ROLIGT hade vi. för gick vi på en utställning som va rätt så dryg, men sen blev det liseberg HELA kvällen, helt underbart ! J&R, ni gjorde min kväll ! haha .. sen blev det hem till stugorna, och duscha, för man va helt helt äcklig efter alla karuseller! .. 
På lördagen åkte vi till universeumet, kul fakiskt. mycket praktiskt. men man ville bara hem!!
Igår kväll , så blev det massa chips, dippa , film, en flaska vin, & passa små barn ! ( med C. ) det va kul, men vi va helt döda. till sist somnade vi i soffan!
Nu är jag hemma o har duschat o sånt, ska ta bussen om tio minuter till jobbet, o jag är ens inte klar. så nu måste jag snabba mig, för om jag missar bussen så kommer A. döda mig (a) ! PUSSPUSS.

Tid är pengar.

har precis kommit hem igen, ifrån ett sjukhusbesök på NIVA. en mycket onödig dag om jag får säga det själv, började halv elva & slutade en timme senare,nu sitter jag hemma bara & väntar på att L. ska höra av sig, vi har planerat att ses en stund innan jag börjar jobba idag ! :)
Ska nog även börja packa lite,för imorgon är vi lediga sen blir det göteborg på fredag !
Mitt rum har även blivit en katastroffplats igen, så här behövs röjas! alla dom här kläderna och skorna, att jag aldrig lär mig att lägga in dom i garderoben efter mig. Så jag får faktiskt skylla mig själv att jag får städa var och varannan dag ! Nej, nu får jag sätta igång, tid är pengar! har inte tid att sitta här !


this is my life <3

Vilken dag!
Skolan va väl helt okej som vanligt.bokade biljettna till göteborgsresan den 1 okt.
sen blev det idrott. & jag gav allt ! jag måste få bättre kondis (:
Efter det blev det hem och kolla lite film & äta, innan det va dags att åka ut och köra med mamma, haha, jag ärså sjukt dålig på att köra, men jag försöker, (a)  Sen åkte jag hem till carro för att ta en jogging runda i åkarp, ( träna träna ), eftar att ha sprungit en runda så va vi fakiskt värda lite godis,så det blev ner till kiosen, sen kom A. så satt vi bara o snackade skit ! Nu är jag äntligen hemma, ska snart renbädda min säng, sen blev det att ta och dusch, & till sist lägga mig i sängen och äta chokladpudding & kolla film.

I morgon så ska jag till sjukuset, ska både till kk & och akutmotagningen, & sen jobba.
& på onsdag så blir det sjukhuseet igen, för då ska jag till niva ( & sen jobba )
På torsdag är jag ledig. & på fredag blir det götteborg.

this is my life <3

söndag <3

Mormor igår, trrevligt och träffa kusinerna igen, det va ett tag sen sist.
Men nej, ingen höjdar kväll iallfall ! va inte hea från närmasre ett, sen ringde A&C och då gick jag ut omötte dom och snacka lite skit. sen gick jag faktiskt in och sov ! (:
Jag ringde min syster igår kväll och  blev lite orolig när hon inte svarade, men imose fick jag veta att hon hade suttit fast på etagé i deras hiss i över två timmar. hahah ! så jävla synd. jag fick svårt att andas, nämligen som att jag har en liten släng av klaustrofobi, så känndedes som att det va jag som satt fast ! haha, konstigt men sant. om inte hon stämmer dom så gör jag det ! (L)

Nu ska mamma köra mig in til stan (: ska köpa mig lite kaffe , träffa s. sen ska jag jobba ! :)
Nej, nu har jag brottom!
PUSSS

STÄDERSKA SÖKES.

hahaha, förlåt . har haft så jävla mycket nu .
både i skolan hemma & på jobbet ..
i går va vi hos j. och drack o spelade poker. haha, över kul. (:
Idag har jag varit ute och shoppas med mamma och syster, det blev nytt smink, nya läsglasögon & en ny bh !
melike ! Vi ska snart hem till mormor på middag, & ikväll hoppas jag på att något roligt ska hända, fest ? ..

Nästa vecka åker vi till göteborg med skolan mycket trevligt.det kommer även ett film team till vår skola och ska filma o interjuva , bland annat mig då ! :) sen den 1 okt, åker jag o tjejerna till göteborg för att gå på ett möte. Sen den 6 okt blir det vård mässa där jag ska medvärka och representera skolan ! utvecklingsamtal på måndag. & sen blir det bal möte! mycket.

vi har även fått våra gymkort, så nästa vecka är det jag som börjar gymma. underbart.

JAG SÖKER EN STÄDARE SOM KAN STÄDA MITT RUM !
SERIÖST. JAG ORKAR INTE, OCH MAMMA BÖRJAR KLAGA (A) 
HÖR AV DIG !
 

ur dålig film !

GODKVÄLL.
jag måste bara säga, fyfan vilken dålig film! fyfan, den sämsta jag har sett ever ! jag rekomenderar INTE den. haha dom sa kanske 30 meningar på och en halv timme . jag & mamma bara satt o skrattade! innan bion blev det iallfall en ny mobil,samsung touch ! yeah, jag har väl lite problem med den fort. men jag lär mig snabbt (a) ! haha .. så skicka ditt nr & namn så att jag har det !
Imorgon blir det skola, sen jobba (a) , haha .. så är inte hemma fråns vid tio tiden !
nu ska jag in o duscha igen .
PPPUUUUUUUUSSS


ny mobil, midda & bio !

Är hemma ifrån skolan nu, har tagit en snabb dusch, och nu ska snart jag o mamma in till stan, ska handla mig en ny mobil va det tänkt, sen bli det väl resturang & tills sist bio, har hört att filmen inte ska vara så bra ( flickan ) , men jag får väl skapa mig en egen uppfattning!
Vi gjorde en blogg idag till vårt arbete ( www.hivochaids.blogg.se ) gå gärna in & besök den. vi har inte kommit igång rikigt men det komer, efter våra besök  vi ska även i veckan ut på stans och dela ut 100 enkät haha , det klarar vi tjejer.. nej nu ska jag ha mig en ny mobil !
pussssss

good damn !

Vilken helg, ifredags så blev det krök i åkarp hos F. haha , mycket trevlig,mycket folk, mycket dricka. Jag tror inte att jag va hemma fråns halv fem på morgonen (a) ! Då förstår ni kankse också att jag sov 12 timmar fram, vaknade upp själv hemma i går, det blev en mys kväll, med forest gump & chips , haha (a) me like. .. idag har jag jobbat, otroligt kul & det går bara bättre och bättre, i love my job ! Synd att jag inte ska jobba fråns tisdag igen, nu är jag uppe i ett flow, för med roliga arbetskamrater, mycket kaffe och spotify, så känns fyra timmar som två ! Imorogn är det skola. örjar inte fråns klcokan ett, men har några samtal att ringa till projektarbetet, ska fixa några möten & så , så¨därför måste jag vara på skolan redan vid halv 11 eller något. Efter skolan så blir det stan med mamma, ska handla ny mobil (a), & sen ska vi på bio ( igen! ) haha jag & min mamma har nog blivit bio narkomaner !  Nej, nu ska jag gå in och leta lite lägenheter, & försöka fixa någon visning vi kan gå på :)

sovgott(L)

thank god is friday,

guuud, jag somnade jätte tidigt igår, rikigt skönt, men ändå så va det lika svårt som vanligt att komma upp i morse ! Etttråkigt besked vi fick i går va också att det bli inte jävla resa till stockholm, tråkigt men sant ! Så nu hfår vi alltså jobba med det i lilla skåne, äsh det ska väl också funka ! Danskan började idag, underbart roligt, och vi är ett sjukt bra gäng ! så snart kan ni börja prata danska med mig, (a) !
götteborgs resan närmar sig nu också, sen håller vi på för fullt med balen ! & jag ska även försöka fixa med folk till prag resan :) ..
Idag vet jag inte rikgit vad som händer, ska in till lund sen iallfall för att fixa lite dricka med j&m . sen får vi se, kanske tittar förbi på en fest här i åkarp eller ngt. 
Nu ska jag ner och äta lite (a) haha ..
PUSSS.  '



linahenningsson.

gud, vilken dag .. börjar så klart med att jag försover mig i morse,  (som vanligt) snabbt på med mjukis sen till skolan och köpa dagen första kaffe ( underbart ) ! satte mig ner vid den bärbara och skrev klart ett arbete om Daniel Defoe, är väldigt stolt över mig själv! haha, ( fast jag snodde det mest ifrån skoluppgifet.se ) .. Efter lunch va det äntligen dags för tre timmars massage, helt underbart ! så till sommaren är jag utbildad massör, plus att jag kommer få massage nu en gång i veckan. det kan inte bli bättre. På bussen på vägen hem ringer mamma och vill bjuda på resturang och bio. Varför inte. snabbt hem och fixa mig.
Det blev grillad kycklingflié med klyftpotatis, sallad, bröd, tatziki & bearnaise sås. helr underbart gott. sen blev det godis köp & till sist "sommar med göran" .. men va kul, men det va inte döds bra !

Nu är vi hemma igen, och jag ska snart in i duschen, för att sedan kolla lite på tv & försöka sova ! (a)
hör av dig ? du har mitt nummer .



om jag fick önska mig vad som helst,
så sulle jag ha önskat att du fick se dig själv
igenom mina ögon, då kanske du hadde
sätt hur mycket du betyder för mig !

Speeeedad !

whoho, är helt speedad, kom hem från jobbet för ett tag sen, det gick verkligen sjukt bra idag, jag är väldigt glad och nöjd, men jag tror att jag drack lite för myket kaffe kanske (a) , haha ..
Skolan funkade bra idag också, det ända vi typ skulle göra på hela dagen va att få ett ägg & flyta (a) haha ^^..

oh, c. har fått mig att gå upp sjukt tidigt i morgon ( på min sovmorgon dag ) för att åka & sola. haha, men jag måste fakiskt få lite färg ! så det blir bussen till medo i morgon vid halv åtta, sen åker vi till skolan för att arbeta med projektarbetet ! känns som att det kommer bli mycket kaffe i morgon igen, speciellt när jag ska jobba i morgon kväll igen !.. Vi hade dock möte med balkomiteen från dom andra skolorna, och fyfan, det verkar som att det bara är deras bal! ush ! dom måste vi ta tag i .

Nej, nu ska jag lägga mig & kolla på film, (a)
PUSSS

RSS 2.0